[ etusivu ]  [ topo ]  [ galleria ]  [ tietovakka ]  [ keskustelu ]


Maantieteelliset koordinaatit (WGS84): N 60.5967 E 21.5627
Sijainti Kansalaisen karttapaikassa
Ajo-ohjeet

Aja Turusta Taivassaloon. Käänny Taivassalon keskustan kohdalla Uudenkaupungintielle ja etene sitä noin viisi kilometriä, kunnes näet tien vasemmalla puolella Vihersalontien.

Noin neljänsadan metrin kohdalla Vihersalontiellä näet tien vasemmalla puolella ladon. Sen eteen ei missää tapauksessa saa pysäköidä, kuten ei myöskään pelloille johtaville teille. Jatka vielä noin sata metriä. Tien vasemmalla puolella on vaatimaton parkkisyvennys, johon saa pysäköityä varovasti pari autoa. Nappaa reput selkään ja kävele takaisinpäin kohti vajaa. Joitakin metrejä ennen vajaa käänny polulle ylös metsään.


Julkisilla

Kiipeily ei ole henkilöautoilijan yksinoikeus - paikalle pääsee myös bussilla. Taivassaloon liikennöivät Vainion liikenne ja Taivassalon auto.

Linja-autosta jäädään pois Taivassalon keskustassa. Etäisyyttä kalliolle kertyy kuutisen kilometriä, mikä voi täysvarustuksessa kävellen olla aika paljon. Matka taittuu kätevämmin, jos ottaa polkupyörät bussin tavaratilaan. Pyöräpaikat kannattaa varata soittamalla liikenneyhtiölle.

Toinen näppärä vaihtoehto on napata Taivassalosta taksi. Edestakaisen kimppamatkan kalliolle ja takaisin saa kohtuuhintaan.

[ etusivu ]  [ topo ]  [ galleria ]  [ tietovakka ]  [ keskustelu ]