[ etusivu ]  [ topo ]  [ galleria ]  [ tietovakka ]  [ keskustelu ]


Maantieteelliset koordinaatit (WGS84): N 60.5688 E 21.3900
Sijainti Kansalaisen karttapaikassa

Ajo-ohjeet

Käänny Kustavintieltä Rahintielle "Kustavi 6" -tienviitan kohdalla. Aja 4 kilometriä. Kun olet ohittanut Rahinrannantien, olet lähellä. Noin puolen kilometrin päässä risteyksestä on selvä parkkipaikka tien oikealla puolella. Parkkeeraa autosi niin, että se ei estä maanomistajan liikennettä paikalla. Kallio alkaa melkein heti tien vasemmalla eli eteläpuolella.


Julkisilla

Kiipeily ei ole henkilöautoilijan yksinoikeus - paikalle pääsee myös bussilla. Kustaviin liikennöivät Vainion liikenne ja Taivassalon auto.

Linja-autosta jäädään pois Rahin tienhaarassa tai vaihtoehtoisesti kirkonkylällä. Etäisyyttä kalliolle kertyy nelisen kilometriä, mikä voi täysvarustuksessa kävellen tuntua pitkänpuoleiselta vaellukselta. Matka taittuu kätevämmin, jos ottaa polkupyörät bussin tavaratilaan. Pyöräpaikat kannattaa varata soittamalla liikenneyhtiölle.

Bussipysäkille voi näppärästi tilata kustavilaisen taksin. Edestakaisen kimppamatkan kalliolle ja takaisin saa kohtuuhintaan.[ etusivu ]  [ topo ]  [ galleria ]  [ tietovakka ]  [ keskustelu ]